Theater & Festivals

Ook in het theater en op festivals is Niek Boes een welkome act.
Op een onvergetelijke en unieke manier weet Niek Boes zijn publiek te laten lachen, verbazen en te emotioneren.
Van verrassende solo-optredens tot een indrukwekkend stuk theaterspektakel. Shows om te beleven en niet meer te vergeten.
 
Theater
Niek Boes een theaterdier pur sang. Op een onvergetelijke en unieke manier weet Niek Boes in het theater zijn publiek te laten lachen, verbazen en te emotioneren. Met een aaneenschakeling van gedaanteverwisselingen, conferences, prachtige muziek, comedy, mime, improvisaties met als indrukwekende rode draad niet van echt te onderscheiden soundtracks alleen gemaakt met zijn stem, is Niek Boes een welkome voorstelling in het Theater. Niek speelde oa ook  succesvolle theatershows met Karin Bloemen.
    *  De voorstellingen zijn altijd inclusief surround geluid/licht en technische crew
 
Festivals/ buitenevenement
Wilt u op uw buitenevenement of festival een spektakel waar het publiek nog jaren over zal spreken? Met Niek Boes heeft u een van de meest unieke en verrassende showspektakels op uw lokatie. Met talloze optredens in binnen- en buitenland en op televisie en radio heeft hij al een groot publiek weten te bereiken. Hij is winnaar van de Internationale Goldene Künstlerpreis. Een spectaculaire familievoorstelling voor jong en oud.
    *  show wordt op maat gemaakt en aangepast aan uw festival of buitenevenement.
    *  De voorstellingen zijn altijd inclusief surround geluid/licht en technische crew

 
Wanneer je Niek Boes kunt toevoegen aan de line up van je festival, dan weet je dat je gegarandeerd een headliner te pakken hebt. Ik kijk dan ook met zeer veel plezier terug op onze samenwerking.”

Zonder aarzeling kan ik zeggen dat Niek Boes hoort bij een select lijstje van Nederlands meest unieke artiesten in het theater”
 
“Binnen een mum van tijd hangt het publiek, jong en oud, vol bewondering aan z’n lippen”