Zakelijk

uNiek Spektakel


U wilt een spectaculaire opening of afsluitende act voor een bijeenkomst, seminar, feest of congres? U wilt een productpresentatie doen? Een pand (her)openen?
Met zijn op maat gemaakte shows, acts en presentaties staat Niek Boes erom bekend een verpletterende indruk achter te laten. Zijn shows zijn overal inzetbaar. Op elk evenement. Op iedere lokatie. Voor kleine en grote groepen.

Niek op uw evenement?  Kies uw event:


Optreden

Een optreden van Niek Boes is een van de meest unieke showspektakels in de wereld.
Zijn gave om door middel van zijn stem een soundtrack van uw bedrijf een thema of onderwerp te maken is spectaculair, indrukwekkend en onvergetelijk.
Zijn show is een combinatie van een op maat gemaakt spektakel vol met cabaret, humor, vocal comedy, interactie met het publiek en geluiden die alle zintuigen prikkelen.
Alles vergezeld van prachtige muziek, licht en surround geluid.

Internationaal

Met talloze optredens in binnen- en buitenland, behoort Niek Boes tot de meest exclusieve artiest in zijn genre en won hij in Duitsland de begeerde "Goldene Künstler Preis". Niek Boes kan zijn shows tevens in de Engelse en/of Duitse taal verzorgen en is daarom ook zeer geschikt voor internationale gezelschappen.

Persoonlijk kontakt

Niek Boes is niet zomaar uit te leggen of te verbeelden. Deze website geeft een impressie. Zijn shows zijn uNiek en worden elke keer weer met alle zorg, mede door persoonlijk kontakt, op uw evenement, doelgroep, bedrijf en thema aangepast. Het technische team van Niek Boes draagt zorg voor licht- en surround-geluid.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.